Show Email
jídlo, které pro smetánku společnosti připravují v restauracích oceněných Michelinskou hvězdou, si běžný dělník ve šroubárně nemůže dovolit, naštěstí jsou porce malé a ošklivé
1
„MICHELINSKÁ HVĚZDA“
TAKHLE V PRAZE VAŘÍ KUCHAŘI OCENĚNÍ MICHELINSKOU
HVĚZDOU. PODÍVEJTE SE NA JEJICH JÍDLA!!!
Restaurace Field
(U Milosrdných 12, Praha 1)
Předkrm:
Treska s topinamburem, okurkou a rakytníkem - 370,- Kč
Hlavní chod:
Jalovice s kedlubnou, šalotkou a hořčicí - 590,- Kč
2
Dezert:
Rebarbora s ovčím sýrem a fenyklem - 250,- Kč
Šéfkuchař Radek Kašpárek říká:
„Z obhajoby Michelinské hvězdy mám obrovskou radost!
Děkuji především všem zaměstnancům, kteří se o ni tolik zasloužili, bez nich by
tento úspěch nebyl.
„Pro mě je to výzva pokračovat v práci a neustále se zlepšovat.“
3
4
Restaurace Alcron
(Štěpánská 40, Praha 1)
Restaurace La Degustation
(Haštalská 18, Praha 1)
Jedenáctichodové menu Dégustation Du Chef v této restauraci je gurmánskou
cestou kolem světa chutí.
V prvním chodu si pochutnáte na dýni hokkaidó, pražské šunce se šlehačkou a
na jazyku p