bg-3-1
Eldariel je veřejnou verzí databáze dezinformačních řetězových e-mailů, které kolují českým kyberprostorem. Umožňuje anonymní přístup široké veřejnosti. Z důvodu informační toxicity je obsah e-mailů strojově zkrácen, aby tato databáze nemohla sloužit k jejich dalšímu šíření. Pro novináře, výzkumníky z akademické sféry apod. je určena plná verze databáze obsahující plnou, nekrácenou verzi obsahu. O přístup lze požádat na adrese cesti.elfove(at)gmail.com, součástí žádosti musí být její zdůvodnění. Čeští elfové si vyhrazují právo před schválením přístupu ověřit identitu žadatele. Případné zájemce upozorňujeme, že databázi na základě požadavků bezpečnostních složek státu neposkytujeme třetím stranám formou kopií, neumožňujeme její automatizované dálkové zpracování a netolerujeme pokusy o její automatické stahování a kopírování.

Ukázat Factcheck

PCR testy varování - SMRTELNĚ ŠKODLIVÉ !

Aktualizováno: 2021-08-10 18:32
Publikováno: 2021-08-10 18:32

Ethylenoxid v PCR testech

Zdroj: Otevři svou mysl https://otevrisvoumysl.cz/testovaci-tycinky-na-covid-sterilizovane-ethylenoxidem-latkou-co-zpusobuje-rakovinu-muz-sdili-pribeh-zemreleho-otce/

  1. Souhrn

Na webu Otevři svou mysl byl k 27. březnu 2021 zveřejněn doplněný překlad videa z Rumble ve které muž mluví o tom, že nás zabíjí prostřednictvím kancerogenní látky ethylenoxid, který je používaný ke sterilizaci PCR testů. Odkazované video pochází od kanálu DailyTruthReport na webu Rumble.com nahrané 26. 3. 2021 a k 21.7. 2021 má přes 193 tisíc shlédnutí. Přeložené video je dále doplněné překladem informací o škodlivosti této látky z webů cancer.gov, WebMD a AnalyteGruru.

Pozn.: podobná tvrzení ohledně rizikovosti odběrových testů na COVID-19 kvůli sterilizační metodě ethylenoxidem se na internetu objevují ve více různých variantách.

 

I když je pravda, že ethylenoxid je karcinogenní látka (zde, zde) a že jeho plynná forma je používána ke sterilizaci tamponů/tyčinek pro výtěr k PCR testům (zde), není pravda, že by tím byly kvůli tomuto procesu nebezpečné (Reuters, SeznamZprávy, Faktické.info, AFP, NISZP, AP, factcheck.org). Hlavní část sterilizačního procesu má zajistit, že z produktu bude ethylenoxid odstraněn a jakékoliv zbylé koncentrace budou zanedbatelné (zde), čímž splní národní a mezinárodní bezpečnostní normy (viz právní předpisy UK zde, zde a zde; mezinárodní požadavky zde and here a pravidla EU zde).

Český Národní informační systém zdravotnických prostředků (NISZP) spravovaný Státním ústavem pro kontrolu léčiv na své stránce ohledně sterilizace odběrových tamponů ethylenoxidem (zde) dále odkazuje na české normy, které stanoví sterilizační postup (ČSN EN ISO 11135-1) a také povolené zbytkové koncentrace (ČSN EN ISO 10993-7). Proces sterilizace ethylenoxidem podléhá u každého výrobce přísné validaci (musí se prokázat, že sterilizace neovlivní funkci zdravotnického prostředku ani jeho obalu) a posouzení procesu této sterilizace nezávislou zkušebnou (notifikovanou osobou), která vydá osvědčení, tzv. EC certifikát dokládající, že proces sterilizace ethylenoxidem je u daného výrobce v souladu s předpisy. Pokud jsou k odběru vzorku pro testování používány odběrové tampony/tyčinky v neporušeném obalu a řádně označené (CE), jsou z hlediska obsahu ethylenoxidu zcela bezpečné a nepředstavují žádné riziko pro pacienty.

Ve formě plynu se ethylenoxid běžně používá ke sterilizaci lékařského vybavení (zde) a je tomu již desítky let. Předpokládá se, že 50% zdravotnických prostředků v USA je takto sterilizováno (zde a zde).

  1. Originální text

Subject: PCR testy

Date: 2021-07-04 22:28

Abstract:

PCR Testy jsou sterilizované pomocí toxického ethylen-oxidu. Ten způsobuje rakovinu a poškozuje mozek. Souvisí s ID 10275, 10289 a 10845.

Source: otevrisvoumysl.cz

Link: https://rumble.com/vf1pwt-proof-the-covid-test-causes-cancer.html?mref=2oodx&mc=8wf7a

Tags:

COVID-19 konspirace

Mentioned characters:

David Formánek

Body:

----- Přepis přílohy: -----

Zdravím, tohle je moje druhé dnešní video a tohle je mega, mega důležité! Chci, aby každý, kdo ho uvidí, se všemi sdílel. Zejména s lidmi, kteří mají děti, co půjdou do školy. Sdílejte ho s ovcemi, sdílejte ho s probuzenými... tohle je velmi důležité.

Minulý týden za mnou přišel kamarád... nemohu zacházet do velkých detailů, ale jeho otec v posledních šesti měsících v nemocnici přijímal léčbu. Během těch šesti měsíců byl opakovaně testovaný tyčinkou do nosu a do krku. Ten muž právě zemřel na krvácení do mozku. Zemřel na krvácení do mozku... on ale s mozkem nic neměl. Od té doby, co jsem tohle slyšel, jsem slyšel o pěti nebo šesti dalších případech a šíří se to jako nekontrolovatelný požár... lidé umírají s rakovinami v mozku, mozkovými nádory, krvácení do mozku... A mohu vám říct proč. Záměrně nás zabíjejí.

Mám tu jednu samotestovací sadu pro covid-19. Na zadní straně... a prosím, sami si to zkontrolujte... na zadní straně té sady se píše: Sterile... sterileEO. SterileEO znamená sterilizované ethylenoxidem. Konec tyčinek sprejují tímto ethylenoxidem, aby je sterilizovali. Tohle je balení tyčinky. Pokud si vygooglujete ethylenoxid, na webu CancerResearch.com je uvedeno jako nejsilnější rakovinu způsobující chemikálie. Je to karcinogen! Způsobuje rakovinu mozku, způsobuje rakovinu lymfomu, leukémii. Je to jedna z nejhorších chemikálií, která způsobuje rakovinu!

A lidé ji teď strikají do nosů svých dětí, aby mohly jít do školy! Co se to do hajzlu děje?! Podívejte se... zuřím, protože je potvrzeno, a mají to na krabici! SterileEO! Ethylenoxid způsobuje rakovinu mozku! Strkáte si to do svého mozku! Lidé se musí probudit! Jsme ve válce... tohle je tiché zabíjení. Zabíjejí nás a my si to navzájem děláme! Prosím, probuďte se a zachraňte svoje děti před rakovinou mozku, leukémií, lymfomou... a dalších věcí. Jen si vygooglete ethylenoxid. Je to nejhorší chemikálie, co způsobuje rakovinu, kterou si můžete dát do těla, a oni ji dávají na tyčinky, které si strkáme do nosu. Zabíjejí nás!

Překlad: David Formánek

https://otevrisvoumysl.cz/testovaci-tycinky-na-covid-sterilizovane-ethylenoxidem-latkou-co-zpusobuje-rakovinu-muz-sdili-pribeh-zemreleho-otce/


Relevantní e-maily
10275 PCR testy varování 2021-05-20 07:41:00
10289 PCR testy varování - SMRTELNĚ ŠKODLIVÉ ! 2021-05-24 16:54:59