Show Email
Pseudoargumenty o tom, které potraviny organismu prospívají a které naopak škodí. Podle autora je současná strava uzpůsobena tak, aby nás dělala méně schopnými, tím tedy probíhá genocida bílého obyvatelstva. Rusové a Číňané jsou moudří, protože v tomto ohledu odtajnili tolik věcí, a jsou tak jediní, kteří si do způsobu stravování nenechají "kecat".
Text z přílohy:
MUDr. Petr Lukeš:
Co člověk v zájmu svého zdraví má a nemá jíst
Někteří lidé se chlubí tím, že se cpou množstvím mandarinek, pomerančů a podobně. Mě osobně po tomto zas tak moc dobře není. Jižní ovoce se trhá nedozrálé. Takže je v něm podstatně víc kyselin, než bychom si přáli.
Tělo je musí něčím vysrážet, aby to nevadilo organismu. A k tomu tělu slouží vápník a hořčík. Když citrusy konzumují ženy po přechodu, zjistí jim osteoporózu. Aby se zachovala ženská hormonální aktivita spolu se správnou vápenatostí kostí, začnou brát drahé kalciové preparáty. To je začarovaný kruh. Chlapi tento problém nemají, protože místo konzumace citrusů a džusu chodí na pivo.
Přepálené oleje nám způsobují vysoký krevní tlak
Vazivo nám likvidují přepalované oleje. A to jsou věci, které nenajdete v knížkách. Oleje se přepalují při 125 stupních. Kdežto sádlo se přepaluje až při 180 stupních.
Náhodou jsem se octl o desáté přestávce ve škole a z těch 45 dětí jsem potkal minimálně polovinu, jak chodí po chodbě a každé si nese pytlík slaných buráků nebo čipsů. Říkal jsem jim: děcka nejezte to, vždyť ten vysoký tlak máte z toho!
Smažené prostě zvyšuje tlak. Když sníte sto tisící pytlík buráků či čipsů na 100x přepáleném oleji, je to, jako byste snědli tabletečku cyankáli.
Přepalované tuky vyčerpávají žluč a žlučové kyseliny, které jsou nosiči sírových můstků do našeho vaziva, aby bylo pružné. Proto po smažených jídlech máme bolesti kloubů a úponů svalů, které dostávají zabrat ještě rychlosolemi.
Sůl jako taková je zdravá
ale škodí, když už máte poškozené ledviny. To zadržuje vodu a způsobuje nástup vyššího tlaku. Naopak, když jsme zdraví, sůl podporuje rychlejší očistu veškerých nedobrot z organismu.
Jak je to s rychlosolemi?
Rychlosoli se sypou nejen do uzenin, ale i do tavených sýrů. Ten, čím líp se roztírá, tím víc má v sobě rychlosoli. Rychlosůl je dusitan draselný s dusičnanem sodným v poměru 2 : 5. Dusitan draselný rozpouští sírové můstky v elastinu, což je základ cévní stěny.
Proto se dnes hromadně objevují křečáky, hemoroidy, krvácení z dásní při čištění zubů. Dusičnan sodný rozpouští sírové můstky v kolagenním vazivu, které je základem chrupavek kloubních, úponů šlach a plotének. Proto je mezi lidmi tolik tenisových loktů, bolavých ramen, vyskočených plotének a ostatních pohybových poruch.
Rychlosůl se u nás používá od roku 1968. A od té doby také vzkvétá naše ortopedie a stává se královnou medicíny. Jak na běžícím pásu se provádí výměny kloubů kyčelních
8058 | Když promluví starý zkušený doktor a řekne pravdu... | 2021-01-23 21:13:39 |
27918 | : Když promluví starý zkušený doktor a řekne pravdu ...fakt si to přečtěte!!! | 2024-02-20 08:41:50 |
31907 | Když promluví starý zkušený doktor a řekne: opravdu si přečti a žij !!!! (1 příloha) | 2024-12-11 15:35:11 |
Podobné e-maily
8058 | Když promluví starý zkušený doktor a řekne pravdu... | 2021-01-23 21:13:39 |
27918 | : Když promluví starý zkušený doktor a řekne pravdu ...fakt si to přečtěte!!! | 2024-02-20 08:41:50 |
31907 | Když promluví starý zkušený doktor a řekne: opravdu si přečti a žij !!!! (1 příloha) | 2024-12-11 15:35:11 |