Show Email
Kvůli uhlíkové stopě chtějí zakázat domácí potraviny, studie zjistila, že zahrádky produkují pětkrát více CO2. Vědci se nás snaží oblbnout.
Kvůli „uhlíkové stopě“ chtějí zakázat domácí potraviny!
*Uhlíková stopa domácích potravin je pětkrát větší než u konvenčně pěstovaných potravin*
*Studie zjistila, že individuální zahradní infrastruktura je zodpovědná za zvýšené úrovně CO2*
„Tak už chápu, jakým podvodným způsobem budou chtít zakázat domácí pěstování potravin.. Celá uhlíková politika je stejný podvod jako tečkovaní.. Jim jde pouze o to, aby lidé byli závislí, nebyli v potravinách soběstační.. Další důležitý parametr, domácí potraviny jsou vždy zdravější, jednoduše lepší, mají úplně jinou energii.. Kdežto průmyslově ve velkém pěstované můžou různými způsoby kontaminovat, geneticky deformovat a tak vytvářet nemocné lidi a tím podporovat jiné odvětví, farma průmysl.. a tím jednoduše vyrábět poškozené otroky.. Jinými slovy tyto studie jsou jen manipulativní nesmysly….. stejné jako na tečkovaní měli taky plno studii a hloupí co tomu podvodu uvěřili, tak je to postupně kosí.. “
Karel Popek
https://aliancenarodnichsil.cz/kvuli-uhlikove-stope-chteji-zakazat-domaci-potraviny/