Show Email
- Příloha dosud nebyla synchronizována s hlavní databází, zkuste to prosím později.
proč je křen zdraví prospěšný
Bez křenu se dříve neobešla žádná hostina! Všechna tučná jídla se podávala
jen s ním!!!!. S křenem se podávalo želé, uzeniny, klobásy, husy, kachny a
dokonce i ryby!!!. Zkrátka ke všemu!Později se křen dostal do královských
zahrad v Anglii a Francii, ale tam se používal pouze jakolék, protože cizí
chuťové buňky byly příliš choulostivé. Co to tedy nakonec je? Je to
potravina?
Nebo určitý všelék? Především je to nejsilnější antibakterium na světě!!!
Imunomodulátor a imunostimulátor, kterému se jen těžko něco vyrovná!!! Má
mocnou sílu
předcházet rakovině!
V křenu je mnohem více vitaminu C než ve všech citrusových plodech dohromady
- na kurděje,
Našlo se v něm spoustu minerálních solí, přes 20 položek, fytoncidy, hrst
vitamínů, bílkoviny, alkaloidy, karoten a dokonce luminiscenční enzym.
Hle, takový je křen!!!