Show Email
Výsledkem práce EU je, že výrobci již mohou přidávat hmyz do všech potravin. Hmyz obsahuje látky, které poškozují vnitřní orgány člověka a způsobují řadu onemocnění. Navíc v hmyzích moukách jsou také antibiotika, která je nutno používat při pěstování kvant hmyzu pohromadě. Jsou tam rozemlety také výkaly hmyzu. Zbavit se těchto parazitů z těla bude nemožné. Jsme povinni číst složení výrobků, které budou v latinském jazyce.
https://www.pekarske-technologie.cz/retezec-penny-zacal-prodavat-chleb-s-
cvrcci-moukou-hmyzi-chleb-vyrabi-hradecka-pekarna/
(https://deu01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.pekarske-technologie.cz%2Fretezec-penny-zacal-prodavat-chleb-s-cvrcci-moukou-hmyzi-chleb-vyrabi-hradecka-pekarna%2F&data=05%7C01%7C%7Ce30208733a94479b9cc908db2ed26e95%7C254ba93e1f6f48f390e6e2766664b477%7C0%7C0%7C638155253558562710%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=C8lmcxOqDISsf9pAdMxr1WpL4kiNWGvS1pnVXeAkHV8%3D&reserved=0)
Až 12 tun hmyzu měsíčně teď produkuje speciální farma v Jaroměřicích nad
Rokytnou na Třebíčsku. Je zřejmě největší svého druhu ve střední a východní
Evropě. Provoz se před nedávnem přestěhoval z menších pronajatých prostor v
Popovicích do nové rozsáhlé vlastní haly přímo v Jaroměřicích.10. 1. 2020
https://www.grig.cz/znacka/sens/
(https://deu01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.grig.cz%2Fznacka%2Fsens%2F&data=05%7C01%7C%7Ce30208733a94479b9cc908db2ed26e95%7C254ba93e1f6f48f390e6e2766664b477%7C0%7C0%7C638155253558718936%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=eU%2BM9A7Ckk%2BcVrMdQv87%2FnYmX%2BqG7hgIq4V%2Fpi0eaLo%3D&reserved=0)
https://zpravy.aktualne.cz/finance/nakupovani/prvni-retezec-v-cesku-zacina-
prodavat-chleba-ze-cvrcku-po-pe/r~f92867b0522011e8bacfac1f6b220ee8/
(https://deu01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fzpravy.aktualne.cz%2Ffinance%2Fnakupovani%2Fprvni-retezec-v-cesku-zacina-prodavat-chleba-ze-cvrcku-po-pe%2Fr~f92867b0522011e8bacfac1f6b220ee8%2F&data=05%7C01%7C%7Ce30208733a94479b9cc908db2ed26e95%7C254ba93e1f6f48f390e6e2766664b477%7C0%7C0%7C638155253558718936%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=dqvegkeFLLVG6jnBDcdAdfO4%2BdJH6OAvxHjsaWmMzIc%3D&reserved=0)
DOBRÉ VĚDĚT.... Výrobci již mohou přidávat hmyz do všech potravin. Jsme
povinni číst složení výrobků, které budou v latinském jazyce.... Zde jsou
uvedeny latinské názvy:
potemník moučný = Tenebrio molitor
švábi = Blattodea
cvrček domácí = Acheta domesticus
saranče stěhovavá = Locusta migratoria
moučný červ = Alphitobius diaperinu
Chitin je tuhý vnější obal hmyzu, který poškozuje vnitřní orgány člověka a
způsobuje řadu onemocnění (ATOPICKÝ DERMATITIS, RAKOVINA, LUPUS). Hmyz je
rezervoárem parazitické a patogenní flóry, která infikuje lidské orgány.
Zbavit se těchto parazitů z těla bude nemožné. Také: E-120-karmín (červené
barvivo) je směs kešerů. E-904-SHELAC je odpadní produkt červů. Při nákupu
výrobků si musíte přečíst obsah! Hmyz se nyní přidává do cukrovinek, pečiva,
těstovin, pečiva a nápojů.
Navíc v hmyzích moukách jsou také antibiotika, která je nutno používat při
pěstování kvant hmyzu pohromadě. Jsou tam rozemlety také výkaly kvant hmyzu.
" " " " " " " " """"
""