Show Email
Proč je slepice a její mladší vývojový stupeň v podobě kuřete nepřítelem globalistů? Protože se jedná o maso, které si může chovat každý, kdo má kousek nějakého pozemku! Na slepicích přežili Češi válku v dobách Protektorátu, ani nacistům slepice nevadily, ale dnes v roce 2022 končí české slepice v lockdownech. A zase jenom v Protektorátu, jinde ne. A globalisté to myslí vážně,
protože jim vadí nejen lidé, kteří si sami vyrábí a chovají kuřecí maso a produkují si vejce ze slepic. Vadí jim už i to, že máte doma nezávislost topení a ohříváte se spalováním dřeva z vlastního lesa apod. Až dosud byla biomasa, tedy palivo rostlinného původu, považováno za ekologické, ale to už podle všeho neplatí. Podle vědců jde totiž o to, že dřevo je primárním sekvestorem, tedy úložištěm pro CO2 z atmosféry. Total Control lidem sebere všechny myslitelné svobody a jejich formy, ani potraviny se nebudou moci produkovat svépomocí, ani dřevem se nebude smět
topit.
Slepice ve své mladé formě kuřete je totiž v západní populaci v dnešní době
suverénně a dalece nejoblíbenějším masem vůbec. Z kuřecího masa jsou
hamburgery (McChicken apod.) a křidýlka, KFC postavilo na smaženém kuřeti
celý business, není jediná hospoda, kde by nebyl v hlavní nabídce kuřecí
řízek, kuřecí prsa atd. Kuřecí bílé maso je navíc v porovnání s hovězím a
vepřovým dokonce i zdravější, jenže tohle prostě Komisi 300 vadí.
Proč je slepice a její mladší vývojový stupeň v podobě kuřete nepřítelem
globalistů? Protože se jedná o maso, které si může chovat každý, kdo má
kousek nějakého pozemku! Slepice je hned po včele medonosné druhým
nejužitečnějším tvorem na této planetě, protože poskytuje nejen velice
chutné maso v mladé fázi vývoje, ale i dlouhodobou produkci vajec v dospělém
věku. A to poskytuje lidem potravinovou svobodu a nezávislost na režimu,
vytváří to potravinovou nezávislost rodin na venkově.
Na slepicích přežili Češi válku v dobách Protektorátu, ani nacistům slepice
nevadily, ale dnes v roce 2022 končí české slepice v lockdownech. A zase
jenom v Protektorátu, jinde ne.
Slepice je všežravec a jede rostlinnou i živočišnou stravu. Zobe obilí,
zeleninu, ovoce i masové odřezky z kuchyně, šlachovité maso, staré pečivo,
no prakticky úplně všechno. Slepice je samoúdržbový tvor, který potřebuje
jen minimum zdrojů pro produkci vajec. Vyšších snůšek se dosahuje
přikrmováním krmnými směsi a šrotem. Jenže na venkově tohle neplatí,
samochovy spočívají právě na tom, že se slepice nechají volně běhat, aby se
postaraly samy o sebe a nahrabaly si potravu. Přikrmování obilím je jen
doplněk. A teď si představte, co se stane, když nařídíte samochovatelům, že
musí mít slepice natrvalo zavřené v kurníku. V tom okamžiku se zvedají
náklady na slepice do astronomických výšin. Musíte začít nakupovat krmné
směsi, kombinace rostlinných a živočišných šrotů, a to už nelze realizovat
ze zbytků z kuchyně.
Kachny a slepice pod otevřeným nebem. V ČR od středy zločin pod pokutou 100
000 Kč až 2 000 000 pro podnikatele.
Když slepice nemů