bg-3-1
Eldariel je veřejnou verzí databáze dezinformačních řetězových e-mailů, které kolují českým kyberprostorem. Umožňuje anonymní přístup široké veřejnosti. Z důvodu informační toxicity je obsah e-mailů strojově zkrácen, aby tato databáze nemohla sloužit k jejich dalšímu šíření. Pro novináře, výzkumníky z akademické sféry apod. je určena plná verze databáze obsahující plnou, nekrácenou verzi obsahu. O přístup lze požádat na adrese cesti.elfove(at)gmail.com, součástí žádosti musí být její zdůvodnění. Čeští elfové si vyhrazují právo před schválením přístupu ověřit identitu žadatele. Případné zájemce upozorňujeme, že databázi na základě požadavků bezpečnostních složek státu neposkytujeme třetím stranám formou kopií, neumožňujeme její automatizované dálkové zpracování a netolerujeme pokusy o její automatické stahování a kopírování.

Ukázat Factcheck

Dnešní státní převrat v České republice !! Konec národního státu započal ! Zrádný ústavní soud s Rychetským !

Aktualizováno: 2021-05-10 16:53
Publikováno: 2021-05-10 16:53

Dez 8290

Tvrzení: „Do ČR právě dorazila neomarxistická revoluce a do jejího čela se postavil předseda Ústavního soudu, držte si klobouky, bude to jízda, pořádný sešup z kopce, protože toto není nic jiného než palácový převrat, a palácový proto, že převrat vzešel z paláce Ústavního soudu v Brně. Na politické scéně v ČR právě v těchto hodinách propukl naprostý chaos, který znamená přeformátování politických procesů v ČR za pomoci soudců, kteří stejně jako v USA se rozhodli odstavit od moci populistického vůdce…

Tento palácový převrat však dává obrovskou šanci české alternativě, jaká tady dosud nikdy nebyla…

Procesy ústavního puče se z USA právě okopírovaly do ČR a už teče politická krev.“

Fakta: Jde o rozhodnutí týkající se volebního systému v České republice. Návrh skupiny senátorů na zrušení některých ustanovení zákona o volbách do Parlamentu ČR, který se týkal načítacího kvóra pro koalice i většinových prvků v současném volebním systému se u Ústavního soudu nacházel od 13. 12. 2017.

(https://demagog.cz/vyrok/18737)

Kritika podoby našeho volebního zákona byla ovšem průběžná už od jeho přijetí. „Po zveřejnění výsledků voleb do Poslanecké sněmovny v roce 2006 se v Česku začalo hovořit o paradoxech přepočtu hlasů na mandáty. Například v Libereckém kraji Stranu zelených volilo 9,58 % a nezískala ani jeden mandát. V Moravskoslezském kraji stejná strana obdržela 4,34 % a po přepočtení hlasů získala jedno poslanecké místo.“

(https://cs.wikipedia.org/wiki/D%27Hondtova_metoda)

Není tady vůbec žádná souvislost s děním ve Spojených státech a kdekoli jinde.

Není známo, že by měl předseda Ústavního soudu, stejně jako ostatní soudci, cokoli společného s neomarxismem.

Tvrzení:

„Pavel Rychetský je samozřejmě globalista a cílem globalistů je likvidace národních a populistických procesů řízení, které v roce 2021 již nejsou potřeba. Svoji úlohu tito kádři splnili a jsou odstavováni. V USA byl odstaven Donald Trump, splnil z pohledu globalistů svoji roli. Úlohu splnil i Andrej Babiš a rovněž bude odstraněn. Robert Fico dlouhá léta plnil úlohy globalistů na Slovensku, úlohy splnil a byl odstraněn. Nově přicházející kádři mají a budou mít jediný úkol, provést Velký reset ve společnosti a zavést Total Control nad celou populací.“

Fakta:

Donald Trump nebyl „odstaven“, nýbrž neobhájil svůj úřad ve volbách. Pokud jde o konspirační teorii o volebním podvodu, leží břemeno dokazování na hlasatelích. Žádný z argumentů stoupenců teze o „ukradených“ volbách neobstál u žádného ze soudů ve Spojených státech. Robert Fico podal dne 15. března 2018 demisi svou a tedy i celé vlády kvůli krizi po vraždě slovenského investigativního novináře Jána Kuciaka, který psal o působení lidí blízkých italské mafii 'Ndrangheta na Slovensku a o jejich vazbách na slovenské politiky. Ve volbách v roce 2020 dostala Ficova strana SMER jen 18,29 procent hlasů. Ani v tomto případě se tedy nejedná o žádné „odstavení“ ze strany globalistů.

Tvrzení:

„Jde o proces, kdy žádná strana již nesmí dominovat na politické scéně, žádná už nesmí vítězit s náskokem deseti a více procent, ne, to už nebude dovoleno. Strany budou samy o sobě slabé, budou se muset spojovat do často nekompatibilních slepenců, aby pospojováním a pomocí kompromisů dosáhly na mírnou většinu v parlamentu, a slepence zaručují, že taková vláda bude slabá, vratká, a tím pádem zkorumpovatelná a rozumná ke kompromisu a domluvě, jinými slovy, taková vláda prosadí jen to, s čím budou souhlasit všechny strany. A co to je, s čím souhlasí všechny strany? Víte, co to je? No ano, je to členství v EU, které jako jediné je společné pro všechny strany, je to integrace do struktur EU jako společná teze jednotlivých stran a to je asi tak všechno.“

Fakta:

Změna volebního systému v roce 2000 byla v Česku uzákoněna na základě předchozích dohod mezi ODS a ČSSD. Deklarovaným cílem bylo umožnit po volbách sestavení většinové vlády ze stran, které by měly blízký volební program, v praxi šlo o posílení silnějších stran a oslabení menších. Jak ukázal vývoj dalších dvaceti let, cíl umožnit sestavení stabilní vlády, která by nebalancovala ohledně důvěry na hlasech několika málo poslanců, se nepodařilo naplnit. Odstranění takzvané ďHondtovy metody přepočtu hlasů tedy automaticky neznamená začátek nějaké zákonité politické nestability, protože ta zde byla i její aplikace.

Tvrzení:

„A nyní se alternativa hodí globalistům k posílení parlamentních opozic proti velkým stranám, které jsou globalisty odstavovány od moci. Určitě jste zaregistrovali, že Lubomír Volný zahájil proces [3] sjednocování opozičních mimoparlamentních stran, které by v široké koalici pronikly do sněmovny a prosazovaly vyhlášení referenda o vystoupení z EU a NATO. Tento projekt sjednocení stran alternativy však už mnohem déle prosazuje Adam Bartoš z Národní demokracie, to je jeho nápad, jeho projekt a jeho myšlenka, která ve světle dnešního palácového puče v Brně otevírá naprosto netušené možnosti. V této chvíli se totiž naskýtá šance seskupit dohromady něco, čemu pracovně říkám “Národní kongres”, tedy sjednocení všech vlastenců a všech opozičních sil do společného válečného obrněného vlaku, který vlítne do sněmovny a začne konečně prosazovat pronárodní politiku, a nikoliv spiklenecké procesy proti lidu, tuhle na podporu Izraele anektujícího Golany, támhle na podporu vzniku parlamentní komise proti hybridním hrozbám atd.“

Fakta:

Pojmem „alternativa“ se tu označují v zásadě antisystémové strany a seskupení. Není vůbec zřejmé, jak by mohlo pospojování jakýchkoli malých mimoparlamentních stran vést k tomu, že by dosáhly na výsledek pěti procent umožňující vstup do Poslanecké sněmovny. Dosavadní preference těchto stran jsou tak nízké, že se v průzkumech neobjevují ani na nejspodnějších místech. Národní demokracie (pravomocně odsouzeného antisemity) Adama B. Bartoše měla ve volbách do Sněmovny v roce 2017 zisk 0,72 procenta.  V komunálních volbách v roce 2018 0,01 procenta. Ve volbách do Evropského parlamentu v roce 2019 0,78 procenta.

(https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1rodn%C3%AD_demokracie_(%C4%8Cesko)#Volby_do_Poslaneck%C3%A9_sn%C4%9Bmovny_Parlamentu_%C4%8Cesk%C3%A9_republiky_2010)

Lubomír Volný, odpadlík od SPD Tomia Okamury, vede stranu Jednotní – alternativa pro patrioty, která nikdy neprošla žádnými volbami a byla zaregistrována 15. března 2019.

Je obtížné si představit, že by tyto subjekty dosáhly potřebných pěti procent jen na základě prostého součtu jejich dosavadních preferencí.

Tvrzení „Andrej Babiš již nebude schopen složit vládu po volbách, jenže stejně tak se to nemusí podařit ani Demobloku!“ není ničím podložené, protože to záleží na dohodě politických stran a neznámém složení příští Poslanecké sněmovny. Podle těchto faktorů relativně stabilní vláda vzniknout může i nemusí.

 


Relevantní e-maily
8290 Dnešní státní převrat v České republice !! Konec národního státu započal ! Zrádný ústavní soud s Rychetským ! 2021-02-10 15:43:40